Russell Westbrook stabilește noul record de triple-double consecutive

Russell Westbrook a intrat în istorie. El a bifat cel de-al 10-lea triple-double consecutiv, depășind performanța reușită de Wilt Chamberlain în urmă cu 51 ani. Russ a avut 21 puncte, 14 recuperări și 11 pase decisive în victoria lui OKC Thunder asupra celor de la Portland TrailBlazers, scor 120-111.

Paul George a totalizat 47 puncte, 12 recuperări și 10 pase decisive pentru învingători! Damian Lillard a replicat cu 31 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive pentru Blazers.

Russell Westbrook și Paul George celebrează victorie, un record istoric și câte un triple-double fiecare. Foto: www.nba.com/thunder

OKC are 37-19, iar Portland este la 33-23 după acest duel.

Kawhi Leonard a înscris coșul victoriei pentru Toronto Raptors în partida cu Brooklyn Nets. Meciul a fost decis de o aruncare cu panoul, cu 4.4 secunde rămase din timpul regulamentar, după care D’Angelo Russell a ratat de pe semicerc pentru Nets.

Brooklyn a reușit un parțial de 11-2 spre finalul partidei pentru a trece la conducere, scor 125-122, cu 50 secunde rămase de disputat. Replica a venit de la Danny Green, acesta egalând situația la 125. Oaspeții au ratat la următoarea posesie, iar Kawhi a înscris de la semidistanță cu panoul, o execuție deosebit de dificilă.

Nets au avut 20 reușite de pe semicerc cu un procentaj de 49% la acest procedeu. Joe Harris a înscris de șapte ori de pe semicerc pentru Brooklyn și a terminat cu 24 puncte. D’Angelo Russell a bifat 28 puncte, 14 pase decisive, 7 recuperări.

Kawhi Leonard a reușit 30 puncte, 8 pase decisive, Serge Ibaka a adăugat 18 puncte, 12 recuperări, Pascal Siakam a încheiat cu 17 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, iar Marc Gasol a încheiat cu 16 puncte, 6 recuperări în contul lui Toronto. Kyle Lowry și Patrick McCaw au avut câte 13 puncte, primul reușind 7 pase decisive și 6 recuperări.

Toronto are 42-16 în urma acestui succes. În schimb, Brooklyn este la 29-29.

Giannis Antetokounmpo a reușit 29 puncte, 17 recuperări, 8 pase decisive și 3 capace în victoria lui Milwaukee Bucks pe terenul celor de la Chicago Bulls, scor 112-99. Grecul a terminat cu 9/13 la aruncările din acțiune și 9/14 la linia de pedeapsă. În replică, Lauri Markkanen a reușit 20 puncte, 17 recuperări pentru Bulls.

James Harden a bifat cel de-al 30-lea meci consecutiv cu cel puțin 30 puncte marcate. El a avut 31 în victoria obținută de Houston Rockets asupra lui Dallas Mavericks. Rezultatul final a fost de 120-104. Luka Doncic a replicat cu 21 puncte, 10 recuperări și 8 pase decisive.

Harden a adăugat 8 recuperări, 7 pase decisive și 5 intercepții. El aniversează două luni complete în care a marcat cel puțin 30 puncte de fiecare dată când s-a aflat pe parchet. Ultimul meci în care nu a atins această bornă a fost cel cu Portland din 11 decembrie 2018, când a terminat cu 29 puncte.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.