Russell Westbrook realizează cel de-al 42-lea triple-double

Russell Westbrook a stabilit un nou record absolut de triple-double-uri într-un sezon. El a izbutit a 42-a astfel de performanță în meciul câștigat de OKC Thunder pe terenul lui Denver Nuggets, scor 106-105.

Westbrook a înscris coșul victoriei, o aruncare de trei puncte în ultim secundă a partidei, pentru a aduce un nou succes echipei sale. El a terminat meciul cu 50 puncte, 16 recuperări și 10 pase decisive.

De notat că Russ va termina sezonul regulat având în medie un triple-double. Așadar, el a depășit recordul lui Oscar Robertson și va încheia stagiunea cu peste 10 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive.

Thunder au realizat un parțial de 25-14 în sfertul decisiv al meciului disputat în Denver. Cu această înfrângere, Nuggets sunt eliminați din cursa pentru calificarea în playoff-ul NBA.

OKC Thunder au 46-34, iar Nuggets au 38-42.

Denver iese din cursa pentru playoff. Astfel, Portland va termina sezonul regulat pe locul al 8-lea și se va duela cu Golden State în primul tur al fazelor eliminatorii.

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar