Russell Westbrook egalează un record vechi de peste 50 ani!

Russell Westbrook a egalat un record istoric. El a izbutit al 9-lea triple-double consecutiv în victoria repurtată de OKC Thunder pe terenul lui Houston Rockets. Rezultatul final a fost de 117-112.

Condițiile în care acest record a fost egalat sunt cu adevărat impresionante. Thunder au fost conduși cu un maxim de 26 puncte, iar la jumătatea partidei scorul a fost de 70-48 pentru Rockets. OKC a anulat întreg ecartul consemnat în pauză pe parcursul celui de-al 3-lea sfert, când a marcat 42 puncte!

În 38 minute de joc, Russ a totalizat 21 puncte, 12 recuperări și 11 pase decisive pentru formația învingătoare. El a pierdut mingea de zece ori în cadrul unei performanțe prin care îi egalează recordul lui Wilt Chamberlain, vechi de peste 50 ani (stabilit în 1968), de triple-double-uri succesive.

Paul George a reușit 45 puncte și 11 recuperări pentru învingători. A fost cel de-al 6-lea meci din ultimele șapte disputate de PG cu peste 35 puncte marcate.

Foto: www.nba.com/thunder

În replică, James Harden a bifat 42 puncte pentru Rockets. Cel din urmă a reușit cel de-al 29-lea meci consecutiv cu cel puțin 30 puncte marcate.

OKC Thunder au 36-19 la general și se situează pe locul 3, la un singur meci în urma ocupantei locului al 2-lea în Conferința Vest a ligii procesioniste nord-americane de baschet masculin. În schimb, Houston Rockets sunt la 32-23, bilanț ce îi plasează pe locul 5 în Vest, la jumătate de meci deasupra lui Utah.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.