Russell Westbrook bifează al 8-lea triple-double consecutiv

Russell Westbrook a izbutit cel de-al 8-lea triple-double consecutiv. El a ajutat pe OKC Thunder să învingă Memphis Grizzlies, scor 117-95. Partida a fost decisă în repriza secundă, când gazdele au reușit un parțial de 66-42.

În 33 minute de joc, Westbrook a totalizat 15 puncte, 15 pase decisive și 13 recuperări. El a adăugat 4 intercepții și a pierdut posesia mingii o dată. Russ a terminat cu 5/16 la aruncările din acțiune.

Este cel de-al 8-lea triple-double consecutiv și al 21-lea stagional pentru fostul MVP al sezonului în NBA. Westbrook a depășit performanța lui Michael Jordan și a stabilit un nou record personal de triple-double-uri în meciuri consecutive.

Actualmente, Russell Westbrook este la un singur triple-double de egalarea recordului absolut de performanțe consecutive. Acesta aparține în Wilt Chamberlain și datează de peste 40 ani!

OKC Thunder au 35-19 la general și se mențin pe locul al 3-lea în Conferința Vest. Ei sunt devansați de Denver și Golden State.

Memphis Grizzlies sunt la 22-34, bilanț cu care se poziționează pe 14 în Vest, fiind deasupra lui Phoenix.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.