Russell Westbrook bifează al 7-lea triple-double consecutiv, al 20-lea stagional

Russell Westbrook a înregistrat cel de-al 7-lea triple-double consecutiv, egalându-și recordul, izbutit de două ori în sezonul 2016/17. El este din nou la egalitate cu Michael Jordan din acest punct de vedere, fiind la două performanțe de acest gen de recordul absolut, deținut de Wilt Chamberlain, din sezonul 1967/68.

Russ a totalizat 16 puncte, 16 pase decisive și 15 recuperări în victoria repurtată de OKC în compania lui Orlando Magic. Acesta este al 20-lea triple-double stagional pentru Westbrook. El medii statistice de 21.5 puncte, 11.0 pase decisive și 10.9 recuperări pe partidă în sezonul 2018/19.

Foto: www.nba.com/thunder

Acesta este al 3-lea sezon consecutiv pentru Russell Westbrook când are medii statistice în triple-double. El are 123 triple-double-uri pe întreaga carieră în NBA, situându-se pe locul al 3-lea, în urma lui Oscar Robertson (181) și Magic Johnson (138).

În cadrul meciului cu Orlando, Paul George a înscris 39 puncte. Acesta a fost cel de-al 5-lea meci consecutiv în care PG13 înscrie cel puțin 35 puncte, stabilit un nou record absolut pentru istoria lui OKC Thunder.

Thunder ocupă locul 3 în Conferința Vest, având 34-19 la general. Elevii lui Billy Donovan au câștigat opt din ultimele nouă partide disputate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.