Russell Westbrook aduce victoria lui OKC Thunder cu un coș de trei puncte

Russell Westbrook a înscris un coș de trei puncte cu două secunde înainte de finalul partidei pe care OKC Thunder au câștigat-o, scor 120-117, în confruntarea cu Atlanta Hawks. Meciul a avut loc în cursul serii de vineri (22.12), în sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane.

MVP-ul sezonului precedent a reușit și alte lucruri importante în acest meci, până la coșul decisiv. El a avut 30 puncte, cu 12/17 la aruncările din acțiune și 5/5 la linia de pedeapsă. De asemenea, a totalizat 15 pase decisive, 7 recuperări, 2 intercepții și un capac cu trei posesii pierdute în 36 minute de joc.

Carmelo Anthony a reușit 24 puncte, Paul George a adăugat 17 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții, iar Steven Adams a încheiat cu 16 puncte, 10 recuperări pentru învingători. În replică, Marco Belinelli a reușit 27 puncte, 5 pase decisive pentru Hawks, care au jucat fără Dennis Schroder, accidentat la glezna piciorului stâng.

Thunder au 17-15 la general, în timp ce Hawks au ajuns la 7-25.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.