Russell Byrd este noul jucător al lui SCM U Craiova

Russell Byrd este noul jucător al Craiovei. Înalt de 2.02 metri, în vârstă de 27 ani, sportivul nord-american evoluează la poziții multiple, dar cu precădere la interior.

Absolvent al Michigan State, Byrd este în fața celui de-al 5-lea sezon în baschetul profesionist. El a jucat pentru Fundación Lucentum (Spania), Moncton Magic, St. John’s Edge, KW Titans și Island Storm (toate Canada).

În sezonul 2018/19, Byrd a avut 17 apariții și a fost titularizat în fiecare meci. A avut medii statistice de 18 puncte, 7.2 recuperări, 3.5 pase decisive și 0.9 intercepții în 35.2 minute pe partidă. A terminat cu procentaje de 41.3% la aruncările din acțiune, 33.8% la trei puncte, respectiv 86.4% la linia de pedeapsă.

SCM U Craiova a perfectat transferul următorilor jucători în această vară: Dragoș Diculescu, Bogdan Țîbîrnă, Nikolay Stoyanov, Monyea Pratt, Tyler Laser, Omari Gudul. De asemenea, Porter Troupe va continua alături de alb-albaștri. Așadar, Byrd devine cel de-al 6-lea străin legitimat de olteni pentru sezonul 2019/20.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.