Runkauskas egalează recordul de triple într-un meci, se menține lider la total

Marius Runkauskas a egalat recordul absolut de coșuri de trei puncte într-un meci din actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin. Lituanianul a izbutit performanța în victoria Stelei CSM EximBank București, scor 105-90, asupra lui BCM U Pitești, în Meciul 2 al primului tur din playoff.

Balticul a avut 7/10 la aruncările de pe semicerc și a terminat cu 27 puncte, în postură de principal marcator al echipei sale. El a adăugat 5 pase decisive și a terminat cu un indice de 27 la eficiență.

Performanța se consemnează la o zi după ce și Aleksandar Rasic a avut o realizare similară. Ambii au avut câte un meci cu șapte reușite de pe semicerc și în sezonul regulat. Recordul absolut este deținut de acești jucători, împreună cu Max Pustozvonov și Jonte Flowers.

Runkauskas este lider al campionatului la numărul de reușite din spatele semicercului. El are un total de 85 triple în 27 partide disputate. Mladen Jeremic se situează pe locul al 2-lea, cu 76 reușite în 28 partide. Podiumul este completat de Igor Mijajlovic, autor a 74 triple în 28 partide.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.