Rudy Gobert stabilește noul record de slam dunk-uri într-un sezon

Rudy Gobert a reușit un record personal stagional cu 27 puncte marcate în partida pe care Utah Jazz au câștigat-o asupra lui Phoenix Suns. Rezultatul final a fost de 125-92.

Pivotul francez, recunoscut drept unul dintre cei mai redutabili jucători defensivi din baschetul profesionist, a stabilit un record absolut la celălalt capăt al terenului. El a ajuns la 270 slam dunk-uri în sezonul 2018/19. Gobert depășește performanța lui Dwight Howard din sezonul 2007/08, de 269.

De notat că Utah a terminat acest meci cu 31 pase decisive, având 48 reușite din acțiune.

Aflat la cel de-al 6-lea sezon din carieră în NBA, unde a fost selectat cu opțiunea 27 în Draft-ul din 2013, de către Denver Nuggets, Gobert are medii statistice de 15.5 puncte, 12.9 recuperări, 2.2 capace, 2.1 pase decisive și 0.8 intercepții în aproape 32 minute pe partidă cu procentaje de 66% din acțiune, respectiv 63% la linia de pedeapsă în 73 apariții în actualul sezon competițional. El a jucat întreaga carieră din NBA pentru formația din Salt Lake City.

Utah Jazz are 44-30 și se situează pe locul 5 în Conferința Vest.

3 comentarii On Rudy Gobert stabilește noul record de slam dunk-uri într-un sezon

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.