Ronnie Harrell Jr debutează în baschetul profesionist alături de Steaua București

Ronnie Harrell Jr se alătură Stelei București. Originar din Denver, statul Colorado, jucătorul american este la primul angajament profesionist al carierei.

Înalt de 2.01 metri și în vârstă de 23 ani, Harrell evoluează la pozițiile 2-3. El a jucat trei sezoane pentru universitatea Creighton, iar în ultimul a jucat pentru Denver.

În total a bifat 114 apariții în NCAA cu 39 titularizări și a avut medii statistice de 6.5 puncte, 4.1 recuperări și 1.6 pase decisive în 18 minute pe partidă. Ronnie a încheiat aventura universitară cu procentaje de 42% la aruncările din acțiune, incluzând un procentaj de 35% la trei puncte, respectiv 74% la linia de pedeapsă.

În sezonul 2018/19, Ronnie Harrell a bifat 29 apariții și a avut 24 titularizări. El a terminat stagiunea cu 12.9 puncte, 5.5 recuperări și 2.0 pase decisive, alături de 0.7 intercepții și 0.4 capace pe partidă în aproape 28 minute. A avut 41% la aruncările din acțiune, cu 37% la trei puncte, respectiv 80% la linia de pedeapsă.

Militarii i-au legitimat deja pe Radu Voinescu, Alex Hărănguș, Keith Clanton, Strahinja Jovanovic, Karlo Vragovic și Radosav Spasojevic. Noul antrenor principal este Cătălin Burlacu, acesta fiind asistat de Zoli Safar.

Potrivit totalbaschet.ro, militarii au acorduri de continuare a colaborării cu Radu Vîrnă și Andrei Mandache. În plus, sursa menționată a precizat că Dani Mâinea și Mihai Gavrilă se vor alătura roș-albaștrilor.

Steaua București va evolua în Grupa valorică A din Liga Națională de baschet masculin a României – ediția 2019/20. Primul meci al militarilor e programat pentru 12 octombrie anul curent, adversar fiind campioana în exercițiu, CSM CSU Oradea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.