Ronald Ross s-a calificat în semifinalele LNB Pro B

Ron Ross, fost jucător în LNBM la BCM U Pitești, s-a calificat în semifinalele LNB Pro B. Echipa sa, Essm Le Portel a învins pe terenul lui Hyeres Toulon, scor 87-64. Scorul general al seriei din primul tur al playoff-ului din liga a 2-a a Hexagonului a fost de 2-1.

Soarta partide a fost decisă în sfertul al 3-lea, atunci când Le Portel a izbutit un parțial de 33-12.

Ross a avut 31 minute de joc, perioadă în care a bifat 18 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție și 2 posesii pierdute pentru 18 la eficiență și 28 la +/-.

Reamintim că Toulon este o fostă prezență constantă în LNB Pro A. De altfel, această echipă s-a duelat cu CSU Asesoft Ploiești în sezonul 2008/09 la nivel de EuroChallenge.

Playoff-ul în liga a 2-a din Hexagon se desfășoară similar celui din prima ligă, adică între opt echipe. Diferența constă în faptul că prima clasată la încheierea sezonului regulat își asigura promovarea în eșalonul de elită (în acest caz este vorba despre Monaco), pentru ca locurile 2-9 să se dueleze în sistem similar playoff-ului. Interesant este că echipa lui Ross a terminat sezonul regulat pe locul al 9-lea.

În semifinale, echipa lui Ron Ross se va duela cu Antibes.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.