România U20 masculin – Două meciuri de pregătire în Ungaria

Echipa națională de tineret (U20) masculin a României, participă la un turneu de pregătire în Ungaria. Formația pregătită de Tudor Costescu va disputa primele două jocuri de verificare în această vară.

Tricolorii participă la un turneu găzduit la Szekesfehervar. La acest eveniment sunt prezente formațiile similare ale Ungariei și Iranului. Evenimentul a demarat joi (15.06), cu o încleștare între maghiari și iranieni, după cum notează site-ul federației maghiare de specialitate.

Programul jocurilor României U20 masculin:

Vineri (16.06), ora 19.00, cu Iran
Sâmbătă (17.06), ora 18.00, cu Ungaria

Ambele meciuri se dispută la Sala MKOSZ din Szekesfehervar.

Între 18 iunie și 3 iulie, naționala U20 masculin se va pregăti în București, după care va susține un alt turneu de pregătire, în Macedonia. La întoarcerea din spațiul ex-iugoslav, delegația României se va instala la Oradea, acolo unde va participa la Campionatul European U20 – Divizia B. Evenimentul se va desfășura între 14 și 23 iulie.

Reamintim componența lotului lărgit: Emanuel Cate, Bogdan Popa, Rares Uta, Bogdan Nicolescu, Tudor Gheorghe, Nandor Kuti, Ionut Berceanu, Georges Darwiche, Andrei Iliescu, Amedeo Casale, Luca Paraschiv, Victor Petrache, Mihnea Andrei, Sebastian Ionescu, Tamas Boloni, Radu Virna, Camil Berculescu Rovinaru, Daniel Mainea, Andrei Muresan, David Engy Rosenfeld, Anton Diaconescu, Andrei Calenic si Lucas Tohatan.

Staff-ul tehnic este alcătuit din Tudor Costescu – antrenor principal, Ionuț Bâscoveanu și
Alex Ziguli – antrenori asistenți.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.