România U20 masculin a disputat al 2-lea amical în compania Argentinei U19

România U20 masculin s-a duelat cu Argentina U19 pentru a 2-a oară în tot atâtea zile la Belgrad. Cele două formații au disputat două jocuri de verificare la finele acestei săptămâni în capitala Serbiei.

Latino-americanii au învins și în cel de-al 2-lea meci. Rezultatul final a fost de 82-61. Prima repriză a fost echilibrată. Argentina conducea după zece minute cu 19-18, iar la jumătatea partidei cu 39-36. Repriza secundă a consemnat un parțial de 43-25.

Sâmbătă (22.06), în prima confruntare, Argentina a învins cu 93-69 (49-25).

România se pregătește pentru Campionatul European U20 masculin Divizia B, eveniment programat a se desfășura între 12-21 iulie anul curent, la Matosinhos, Portugalia. Reprezentativa României este antrenată de Dan Fleșeriu și Dan Ioan.

Programul tricolorilor în continuare:

  • cantonament la București între 27 iunie – 10 iulie
  • plecare în Portugalia pe 10 iulie

De notat că și lotul U18 masculin al României se pregătește în aceste zile la București, unde va rămâne până pe 9 iulie, cu excepție câtorva zile libere și a unor partide de verificare în Bulgaria.

La Campionatul European U20 masculin Divizia B, România a fost repartizată în Grupa B. Programul tricolorilor în faza inaugurală a competiției este următorul:

  • Vineri, 12 iulie, vs Bulgaria
  • Sâmbătă, 13 iulie, vs Cehia
  • Marți, 16 iulie, vs Albania
  • Miercuri, 17 iulie, vs Finlanda

21 echipe naționale participă la acest eveniment. Acestea sunt repartizate în trei grupe de cinci, respectiv una de șase. Primele două clasate în fiecare grupă avansează în turneul 1-8, locurile 3 și 4 vor continua în turneul 9-16, iar locurile 5 și ultima clasată în grupa de șase vor evolua în turneul 17-21. Primele trei clasate la încheierea competiției obțin promovarea în Divizia A.

În schimb, Argentina va lua startul, în decurs de o săptămână, la Campionatul Mondial U19 masculin – ediția 2019, eveniment găzduit în Insula Creta.

1 comentarii On România U20 masculin a disputat al 2-lea amical în compania Argentinei U19

  • Da,despre asta am vrut sa spun.sa citim cat mai mult despre jucatorii noştrii tineri,despre ce fac,mai bine sau mai rau.Multumesc 24.secunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.