România U20 feminin a disputat primul amical în Bulgaria

România U20 feminin a disputat primul meci de pregătire din această vară. Formația antrenată de Cătălin Tănase, Larisa Toma și Alexandru Radu a întâlnit Bulgaria U20 feminin la Stara Zagora, în cursul serii de sâmbătă (23.06). Rezultatul final a fost de 63-55.

Prima repriză a fost adjudecată de tricolore. Acestea conduceau cu 12-11 după zece minute de joc, respectiv cu 27-18 la jumătatea confruntării. A urmat un parțial de 27-12 în favoarea Bulgariei, în secvența a 3-a, pentru ca tot gazdele să câștige secvența decisivă cu 18-16.

România a avut doar 29% la aruncările din acțiune. Formația bulgară a avut cu 12 aruncări libere în plus. Raportul recuperărilor ofensive a fost egal (17-17), însă tricolorele au pierdut posesia mingii de 26 ori.

România a început meciul cu Alina Podar, Carla Popescu, Irina Părău, Ecaterina Armanu și Anamaria Vîrjoghe. Antrenorii au rotit 13 jucătoare în această partidă. Celelalte jucătoare utilizate au fost Denisa Vati, Daiana Tănase, Maria Ferariu, Nora Demeter, Teodora Armanu, Nicolett Orban, Alexandra Ghiță și Laura Vaida.

Principalele realizatoare au fost Carla Popescu – 11 puncte, 4 intercepții, Alina Podar – 10 puncte, 4 recuperări, 3 intercepții, Anamaria Vîrjoghe – 10 puncte, 5 recuperări, 2 capace, respectiv Irina Părău – 6 puncte, 14 recuperări.

Cele două echipe se duelează din nou în cursul zilei de duminică (24.06), în aceeași locație.

Reamintim că echipa României se pregătește pentru Campionatul European U20 feminin Divizia B – ediția 2018, eveniment programat a se desfășura la Oradea între 7-15 iulie anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.