România U18 feminin învinsă de trei ori de Israel

u18feminin

Echipa națională U18 feminin a României a disputat trei meciuri de verificare în compania formației similare a Israelului. Partidele s-au desfășurat la Sala Constantin Jude din Timișoara pe 5, 6 și 7 iulie.

Elevele lui Florin Covaciu au cedat în fiecare dintre cele trei partide. Iată rezultatele consemnate: 58-80, 56-75, respectiv 60-72.

Kincso Kelemen a fost principala marcatoare a României în prima partidă, cu 13 puncte. Ana Ferariu a bifat 12 puncte în cel de-al doilea joc, iar Paula Lenart s-a remarcat în cea de-a 3-a confruntare, cu 13 puncte și 15 recuperări.

România se pregătește pentru participarea la Campionatul European U18 feminin – Divizia B, eveniment organizat la Timișoara și Oradea, în perioada 17-27 iulie anul curent.

Tricolorele întâlnesc Muntenegru, Ucraina și Ungaria în prima fază a competiției. Grupa României se desfășoară la Timișoara. Primele două clasate se califică în grupa valorică 1-8, ce va avea loc la Oradea, iar ultimele două în grupa 9-17, programată a se desfășura la Timișoara.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.