România U16 participă la un turneu în Kosovo

Echipa națională U16 masculin a României se deplasează la Pristina (Kosovo), acolo unde va participa la un turneu de pregătire. Formată din sportivi născuți în anii 2002 și 2003, reprezentativa tricoloră se va duela cu formația gazdă, Macedonia și Bulgaria.

Lotul de jucători este format din Vlad Marinău (LPS CSM Oradea), Bogdan Iordache, Dragoș Bădălău, Alex Ionescu, Cristian Dinică (Steaua București), Iulian Geangu, Dorian Ioniță, Pavel Brânză (Sevlar Ploiești), Dragoș Iliescu (CSU Ploiești), Octavian Ilie (CSȘ Târgu Jiu), Dinu Roșca (4Sports București), Robert Tănăsescu și Robert Licurici (CSȘ Craiova). Staff-ul tehnic este alcătuit din Cosmin Blăgoi (Sevlar Ploiești), Alex Gliga (CSȘ Târgu Jiu) și Cosmin Șerbănescu (Phoenix Galați).

De notat că lipsesc jucătorii celor mai bine cotate echipe din România la generația 2002. Este vorba despre componenții echipelor U-BT Cluj-Napoca și CS Agronomia București. Fe asemenea, nu se află în lot Ștefan Grasu, născut în anul 2003, care a făcut parte din lotul U16 al României în ultimul an.

Programul turneului

Vineri – 6 aprilie
Bulgaria vs Macedonia
Kosovo vs România

Sâmbătă – 7 aprilie
Macedonia vs România
Kosovo vs Bulgaria

Duminică – 8 aprilie
Bulgaria vs România
Kosovo vs Macedonia

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.