România U16 masculin a pierdut meciul amical cu formația similară a Bulgariei

Echipa națională U16 masculin a României a pierdut ultimul meci de pregătire disputat în cadrul turneului din Bulgaria. Formația antrenată de Florin Nini a cedat în duelul cu echipa gazdă. Rezultatul final a fost de 81-67.

După o primă repriză echilibrată, încheiată de bulgari în avantaj de o posesie, socr 38-36, a urmat desprinderea decisivă. Gazdele au reușit un parțial de 21-13 prin care au mărit ecartul la zece lungimi. Secvența decisivă a fost controlată de vecinii de la Sud.

România a avut 24/45 la aruncările de două puncte pentru 53%. Elevii lui Florin Nini au terminat cu 4/16 pentru 25% la trei puncte, respectiv 21/32 la linia de pedeapsă.

În primele două meciuri ale turneului din Bulgaria, reprezentativa U16 a României a învins Ucraina și o selecționată a International Basketball Camp, formată din jucători ruși și britanici.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.