România U16 masculin a obținut a 4-a victorie consecutivă

Reprezentativa U16 masculin a României a învins Luxemburg, scor 79-46, într-un meci contând pentru turneul locurilor 17-20 la Campionatul European – Divizia B, de la Sofia. Partida s-a desfășurat în cursul serii de sâmbătă (15.08).

Meciul a fost controlat de către elevii lui Eugen Ilie. Aceștia s-a desprins la 24-15 în primul sfert, pentru ca în cel de-al 2-lea să se desprindă decisiv. Scorul la jumătatea partidei scorul fiind de 52-26. Secvențele 3 și 4 au fost adjudecate tot de compatrioții noștri cu 13-10 și 14-10.

Ștefan Bîrloveanu a avut 19 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive, Valeriu Teodor Zaharia a adăugat 17 puncte, iar Alexandru Coconea a totalizat 13 puncte. În replică, Philippe Germeaux a terminat cu 15 puncgte pentru Luxemburg.

Acesta a fost cel de-al 4-lea succes consecutiv pentru formația U16 masculin a României. Tricolorii au un bilanț general de 5-3 la Campionatul European, însă vor juca pentru locurile 17-18. Adversar este Islanda. Meciul se dispută duminică (16.08).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.