România a terminat Campionatul European U18 feminin Divizia B – ediția 2018 pe locul 9

România a încheiat Campionatul European U18 feminin Divizia B – ediția 2018 pe locul 9 din totalul de 24 participante. Tricolorele au învins Marea Britanie în ultimul meci. Rezultatul final a fost de 56-45.

Confruntarea a fost controlată de compatrioatele noastre. Ele s-au desprins la 16-8 în primul sfert. Scorul la jumătatea partidei a fost de 30-20, pentru ca la intrarea în secvența decisivă scorul să fie de 47-33. Britanicele au ținut România la nouă puncte în ultimul act, însă elevele lui Cătălin Tănase au controlat situația pe tabela de marcaj.

Irina Părău a totalizat 18 puncte, 13 recuperări și 3 intercepții, Carla Popescu a adăugat 15 puncte, 6 intercepții și 4 pase decisive, iar Ștefania Cătinean a terminat cu 8 puncte, 4 recuperări și 3 intercepții pentru România. În replică, Holly Winterburn a reușit 11 puncte, 7 recuperări și 4 intercepții.

Naționala U18 feminin a obținut șase victorii și a pierdut două partide la Campionatul European Divizia B din Austria.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.