România a surclasat Georgia, scor 122-47, în cadrul zilei a 2-a la Campionatul European U18 Divizia B

România a realizat o performanță de excepție în ziua a 2-a la Campionatul European U18 feminin Divizia B de la Dublin, Irlanda. Elevele lui Cătălin Tănase, Larisa Toma și Monika Brosovszky au surclasat Georgia, scor 122-47.

Partida a cuprins o desprindere la 26 lungimi din primele zece minute de joc, un sfert al 2-lea în care România a înscris 41 puncte, respectiv un joc în care compatrioatele noastre au fost superioare în fiecare secvență.

Nicoleta Ghiță a totalizat 19 puncte, 13 recuperări și 5 pase decisive, Maria Ferariu a adăugat 16 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări, alte patru jucătoare având cel puțin 10 puncte marcate. De asemenea, încă cinci jucătoare au contribuit cu cel puțin 6 puncte fiecare.

România are 2-0 la general după acest succes și împarte cu Israel prima poziție în Grupa C. De notat că următorul adversar este Norvegia, iar meciul se va disputa duminică (06.08), cu începere de la ora 22:30, în transmisiune directă pe YouTube.

Foto: fiba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.