România, semifinalistă la etapa a 5-a din FIBA 3×3 U23 Nations League în proba masculină

România a fost semifinalistă la etapa a 5-a din FIBA 3×3 U23 Nations League 2019 în proba masculină. Evenimentul s-a desfășurat la Debrecen în 29 august anul curent.

Tricolorii au jucat în următoarea alcătuire la acest eveniment: Cristian Mâinea, Robert Nanu, Sebastian Costeiu și Ștefan Bîrloveanu.

Foto: 3×3 România (Facebook)

România a fost repartizată în Grupa B, unde a obținut o victorie, scor 21-8, în compania Slovaciei, respectiv o înfrângere, scor 10-21, cu Polonia. Situați pe locul al 2-lea în grupă, compatrioții noștri s-au calificat în semifinale.

În penultimul act, România s-a duelart cu Ucraina, fiind învinsă cu scorul de 15-13. Competiția a fost câștigată de Polonia.

România a disputat finala etapelor a 2-a și a 3-a, fiind semifinalistă în etapele 1 și 4. Tricolorii se situează pe locul 4 în Zna Central-Est Europeană a competiției cu o etapă rămasă de disputat.

La feminin, România a suferit două înfrângeri în grupe și a părăsit competiția prematur.

Vineri (30.08), tot la Debrecen, se dispută etapa a 6-a în cadrul FIBA 3×3 U23 Nations League 2019. Evenimentul poate fi urmărit în transmisiune directă pe paginile de facebook 3×3 România și FIBA 3×3.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.