România a pierdut pentru prima dată la Campionatul European U16 feminin Divizia B 2018

România a suferit primul eșec la Campionatul European U16 feminin Divizia B – ediția 2018. Formația antrenată de Miroslav Popov a cedat în confruntarea cu Israel, scor 39-73.

Partida nu a avut istoric, fiind controlată în totalitate de israelience. Acestea s-au desprins la 18-10 în primul sfert. Ecartul a crescut pe tot parcursul celor 40 minute de joc efectiv. Scorul la jumătatea confruntării a fost de 34-19, iar la intrarea în secvența decisivă era de 56-29. Nici secvența decisivă nu a adus schimbarea.

Anisia Croitoru a reușit 12 puncte, 6 recuperări, nicio altă jucătoare nereușind să înscrie mai mult de două coșuri din acțiuni ori să marcheze mai mult de cinci puncte. România a avut nouă marcatoare în această partidă. Yarden Garzon a reușit 15 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții, iar Noa Givon a încheiat cu 13 puncte pentru Israel.

România are 3-1 la general după această partidă și păstrează șanse de calificare în sferturile de finală ale competiției de la Podgorica. În ultima zi din faza grupelor, tricolorele întâlnesc Kosovo. O victorie garantează prezența României în sferturile de finală. Elevele lui Miroslav Popov pot ajunge acolo și în eventualitatea în car Irlanda suferă o înfrângere azi sau mâine.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.