România a pierdut cu Portugalia la CE U18 feminin Divizia B

România a pierdut meciul cu Portugalia, contând pentru turneul locurilor 5-8, la Campionatul European U18 feminin Divizia B ediția 2017, de la Dublin (Irlanda). Rezultatul final a fost de 55-65.

Jocul a început extrem de modest pentru elevele lui Cătălin Tănase. Vizibil afectate de înfrânerea din urmă cu mai puțin de 20 ore, suferită în sferturile de finală, tricolorele au rămas mult în urmă în primele zece minute de joc. La prima pauză scorul era de 24-10.

Au urmat două secvențe de joc echilibrate, pe parcursul cărora România a reușit să reducă puțin din deficit. Astfel, la jumătatea confruntării scorul era de 38-27, pentru ca la intrarea în secvența decisivă să fie 51-43.

Ultimele zece minute au fost controlate de formația lusitană. Pentru o scurtă perioadă se părea că România poate să revină, în condițiile în care a strâns la 53-50, dar lucrurile nu au continuat în același fel. Portugalia a reușit să se apere foarte bine pe final de meci, menținând un avantaj important până la epuizarea timpului de joc.

Irina Pârău a totalizat 12 puncte, 6 recuperări, Maria Tănase a adăugat 11 puncte, iar Anamaria Vîrjoghe și Sarah Dumitrescu au totalizat câte 8 puncte fiecare. Opt jucătoare au punctat pentru România în acest meci.

Duminică (13.08), în cadrul jocului pentru locurile 7-8, România se va duela cu Israel. Acesta va fi ultimul meci al generației 1999-2000 la Dublin.

Foto: www.fiba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.