România a pierdut cu Belgia la CE U18 masculin Divizia B de la Tallin

România a pierdut meciul cu Belgia, contând pentru turneul 9-16 la Campionatul European U18 masculin Divizia B de la Tallin, Estonia. Rezultatul final a fost de 75-79. Jocul a fost transmis în direct pe You Tube.

Jocul a fost decis în sfertul al 3-lea, când Belgia a realizat un parțial de 31-14. Scorul la jumătatea partidei era de 38-36 în favoarea Belgiei. Tricolorii au fost mai buni în sfertul 4, atunci când au reușit un parțial de 25-10, dar nu au reușit să răstoarne situația pe tabela de marcaj.

Dimitri Georgiadis a totalizat 26 puncte, 12 recuperări, Lucas Tohătasn a adăugat 13 puncte, 4 pase decisive, iar Antonio Năsturescu a terminat cu 10 puncte și 3 intercepții.

Este cel de-al 3-lea eșec consecutiv și al 4-lea suferit de tricolori în Estonia. Ei continuă turneul în competiția rezervată locurilor 13-16. Următorul oponent este Cehia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.