România pierde meciul cu Ungaria în cadrul turneului de la Cluj

Echipa națională a României a pierdut meciul cu Ungaria, contând pentru ziua a 2-a de la turneul internațional găzduit la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Rezultatul final al partidei a fost de 59-70.

Partida a demarat sub semnul echilibrului, secvența inaugurală fiind adjudecată la limită de tricolori, scor 15-14. Ungaria a preluat conducerea în sfertul al 2-lea și s-a instalat la conducere, scorul la jumătatea confruntării fiind de 34-23.

Elevii lui Marcel Țenter au încercat să revină în joc, reușind să înjumătățească deficitul pe parcurslui celei de-a 3-a secvențe. Scorul cu zece minute înainte de final era de 46-40 în favoarea Ungariei. Tricolorii nu au avut inspirație în faza ofensivă, partida încheindu-se cu același deficit pe care România l-a avut la pauză.

Vlad Moldoveanu a avut 18 puncte, 9 recuperări, Alex Olah a adăugat 9 puncte, 5 recuperări, Vlad Corpodean a terminat cu 8 puncte, iar Malcolm Armstead, Octavian Popa Calotă și Adrian Guțoaia au avut câte 6 puncte pentru România. Marcel Țenter a rotit 12 jucători în această partidă. În replică, David Vojvoda a reușit 17 puncte, 5 recuperări pentru Ungaria.

În celălalt meci al zilei, Estonia a depășit Bulgaria cu scorul de 73-72.

Astfel, după două zile de întreceri toate cele patru echipe participante au câte o victorie și o înfrângere.

Programul zilei a 3-a:

Ungaria vs Estonia
România vs Bulgaria

Ambele partide vor fi transmise în direct la DigiSport, cu începere de la ora 17:00.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.