România pierde cu Belarus la CE U16 feminin Divizia B 2019

România a pierdut partida cu Belarus la Campionatul European U16 feminin Divizia B – ediția 2019, de la Sofia. Confruntarea contând pentru turneul locurilor 9-16 s-a încheiat cu scorul de 52-53.

A fost un meci echilibrat, decis în secvența a 4-a, începută de ex-sovietice cu un parțial de 10-0. Tricolorele au revenit pe finalul partidei, apropiindu-se la un punct, dar nu au reușit să răstoarne situația pe tabela de marcaj. S-au consemnat nouă schimbări la conducere pe tabela de marcaj, însă compatrioatele noastre nu au reușit să fructifice ultima posesie.

Cele 35 posesii pierdute, pe care Belarus le-a transformat în 33 puncte au fost decisive în această confruntare. De notat că România a avut avantaje la puncte pe contraatac, pe recuperare ofensivă, în spațiul de trei secunde și la puncte înscrise de unitatea a 2-a.

Paloma Cucu a totalizat 13 puncte, 12 recuperări, 11 pase decisive, dar și 11 posesii pierdute, Anisia Croitoru a terminat cu 13 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții și 2 capace, iar Alexandra Ion a terminat cu 10 puncte, 6 recuperări pentru România.

Astfel, România va juca pentru locurile 13-16 la această competiție în cursul zilei de vineri (23.08).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.