România pierde din nou la Campionatul European U20 feminin – Divizia B

România U20 feminin a suferit un nou eșec la Campionatul European Divizia B de la Eilat, Israel. Formația antrenată de Dan Calancea a pierdut cu formația gazdă, scor 57-63.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului, primul act terminându-se cu scorul de 12-11 în favoarea Israelului. În sfertul al 2-lea, România a jucat excelent, instalându-se la conducere pe fondul unui parțial de 22-7 cu care s-a desprins la 14 lungimi pe tabela de marcaj. La pauză scorul era de 33-19 în favoarea tricolorelor!

Repriza secundă a consemnat schimbarea. Gazdele au reușit un parțial de 21-10 în actul al 3-lea, după care pe parcursul secvenței decisive au preluat conducere și s-au desprins devisiv.

Ioana Ghizilă a totalizat 14 puncte, 8 recuperări, Elisabeta Armanu a adăugat 14 puncte, 5 recuperări, iar Ana Ferariu a încheiat cu 12 puncte, 8 recuperări pentru România. Alina Podar a reușit 9 puncte, 5 pase decisive, alte trei jucătoare contribuind pe tabela de marcaj pentru reprezentativa tricoloră.

Bilanțul României U20 devine 0-4. Următorul meci în Grupa B a Campionatului European de la Eilat este programat în compania Irlandei. Compatrioatele noastre vor juca în turneul 9-12 indiferent care va fi deznodământul meciului de joi (13.07), ora 20.30.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.