România participă în concursul de baschet 3×3 la Jocurile Europene de la Minsk

România participă la Jocurile Europene de la Minsk, Belarus. Evenimentul se va desfășura între 21 și 30 iunie anul curent.

La acest eveniment, între disciplinele sportive la care țara noastră este reprezentată se numără baschetul 3×3. România va lua startul atât în proba masculină, cât și în cea feminină.

Echipa feminină de baschet 3×3 este alcătuidă din Ruxandra Chiş, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazar, Elisabeth Pavel.

În schimb, echipa masculină îi are în componență pe Radu Paliciuc, Ionel Victor Petrache, Bogdan Cezar Sandu, Barîs Aktaş.

Delegația României îi mai are în componență pe următorii:

Antrenor – Carmin Popa
Fizioterapeut – Robert Mihai Bunea
Oficial din partea FR Baschet – Mihai Văcărescu

România va participa cu o delegaţie de 123 de sportivi la Jocurile Europene de la Minsk (Belarus), la toate cele 15 discipline sportive din program: atletism, baschet 3×3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică – artistică, aerobică şi ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte – feminin, libere şi greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv şi tir cu arcul.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.