România s-a oprit în sferturile de finală ale FIBA 3×3 Europe Cup 2018 la feminin

România a fost învinsă în sferturile de finală ale competiției feminine la FIBA 3×3 Europe Cup 2018, de la București. Tricolorele au fost învinse de Ucraina, principala favorită a întrecerii, la capătul unui meci echilibrat. Rezultatul final a fost de 18-20.

Compatrioatele noastre și-au câtigat grupa, bifând victorii cu Serbia și Olanda, în cursul ziei de sâmbătă (15.09), la Circul Metropolitan București. România s-a duelat duminică la amiază cu Ucraina, formație clasată pe locul al 2-lea în propria grupă.

Echipa României a fost alcătuită din Gabriela Irimia, Gabriela Mărginean, Ancuța Stoenescu și Sonia Ursu.

În semifinale, Ucraina se duelează cu Franța. În schimb, Olanda, echipă ce a pierdut cu România în grupe, se va duela cu Italia pentru un loc în marea finală.

Reamintim că în competiția masculină, România a fost eliminată din faza grupelor după înfrângeri cu Letonia și Ungaria.

Evenimentul continuă la Circul Metropolitan București, în cursul serii de duminică (16.09) fiind programate semifinalele, finala și duelurile pentru medaliile de bronz atât la masculin, cât și feminin.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.