România vs Kosovo la Oradea – Intrare liberă pentru abonați și informații comericalizare bilete!

Meciul dintre România și Kosovo se va desfășura joi (29.11), cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Partida contează pentru precalificările FIBA EuroBasket 2021.

Federația Română de Baschet a pus în vânzare biletele pentru această partidă. Prețul unui tichet este de 10 lei și se poate achiziționa prin intermediul platformei online www.bilete.ro, click AICI. Doritorii pot achiziționa bilete, în ziua meciului (29.11), cu începere de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe, la intrarările destinate publicului.

Abonații echipei CSM CSU Oradea beneficiază de intrare liberă la acest meci (în baza prezentării cardurilor de abonați).

Antrenorul Tudor Costescu, alături de restul staff-ului tehnic al „Vulturilor”, a condus primul antrenament în cursul zilei de vineri (23.11), la Arena Antonio Alexe din Oradea. Lotul urmează să fie completat în cursul zilelor următoare de Alex Olah și Emanuel Cățe. Cei doi „stranieri” au jocuri de campionat în Belgia, respectiv Spania la finele acestei săptămâni, urmând ca apoi să se alăture echipei naționale.

România și Kosovo au 0-1 la general fiecare în grupa din care fac parte. Prima poziție în clasament aparține Macedoniei, formație ce a învins în Kosovo, după care a depășit România în propriul fief.

Partida va fi transmisă în direct la DigiSport.

Foto: Federatia Romana de Baschet

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.