România a învins Luxemburg la Campionatul European U18 feminin Divizia B

România a depășit Luxemburg, scor 55-50, în cadrul turneului destinat locurilor 9-12 la Campionatul European U18 feminin Divizia B – ediția 2018, din Austria. Partida a avut loc sâmbătă (11.08).

Defensiva tricolorelor a funcționat foarte bine în primul act, adjudecat cu scorul de 15-7. Jocul a continuat mai echilibrat, Luxemburgul apropiindu-se la 27-20, scor consemnat la jumătatea întâlnirii.

Sfertul al 3-lea a fost adjudecat de România care s-a desprins la 41-30. Luxemburg a replicat cu un parțial de 17-6 prin care a egalat situația la 47. Totuși, tricolorele au terminat mai bine partida, grație unui parțial de 8-3.

Irina Părău a totalizat 17 puncte, 16 recuperări, Nicolett Orban a adăugat 12 puncte, 11 recuperări, iar Denisa Vati a terminat cu 8 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări pentru formația învingătoare. În replică, Anne Simon a avut 14 puncte, 7 recuperări, 3 intercepții, iar Svenia Nurenberg a reușit 11 puncte, 12 recuperări și 5 pase decisive pentru Luxemburg.

Acesta a fost al 5-lea succes din șapte partide disputate pentru România U18 feminin. Echipa lui Cătălin Tănase va juca duminică (12.08) în meciul pentru locul 9. Adversar va fi învingătoarea meciului dintre Grecia și Marea Britanie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.