România a încheiat Campionatul European U20 feminin – Divizia B pe locul 8

Echipa națională de tineret (U20) feminin a României a încheiat Campionatul European – Divizia B pe locul al 8-lea. Formația antrenată de către Dan Calancea și Miruna Crâsnic a cedat în ultimul meci susținut la Podgorica, Muntenegru, cu scorul de 62-64.

Kincsko Kelemen a avut 16 puncte, 4 recuperări, Paula Lenart a avut 16 puncte, 8 recuperări, Ioana Ghizilă a adăugat 15 puncte, 7 recupeărri, 5 pase decisive pentru reprezentativa României la meciul cu o formație a Croației pe care a învins-o în faza grupelor.

Astfel, România încheie competiția pe locul 8 din 13 participante. Tricolorele au început întrecerea cu trei victorii înlănțuite, urmate de patru eșecuri în succesiune.

Toate rezultatele României în Muntenegru:

România vs Belarus 47-39
România vs Bulgaria 61-56
România vs Croația 62-54
România vs Ungaria 57-66
România vs Cehia 52-75
România vs Marea Britanie 42-62
România vs Croația 62-64

Foto: fiba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.