România a fost învinsă de Serbia în optimile de finală ale CE U20 masculin Divizia A 2018

România a fost învinsă categoric de Serbia în optimile de finală ale Campionatului European U20 masculin Divizia A – ediia 2018. Partida de la Chemnitz, transmisă în direct pe YouTube, s-a încheiat cu scorul de 105-58.

Partida nu a avut istoric, fiind controlată în permanență de sârbi. România a reușit câteva momente bune în faza de atac, însă s-a văzut condusă cu corul de 28-17 la prima pauză. Sfertul al 2-lea a consemnat desprinderea decisivă a Serbiei, formație ce a realizat un parțial de 27-8 pentru a se desprinde la 30 puncte după 20 minute de joc.

Tricolorii au reușit un sfert al 3-lea mai bun din punct de vedere ofensiv, însă adversarul s-a dezlănțuit reușind să marcheze 31 puncte în acest act. Ultimul sfert nu a contat în economia jocului, România reușind să stea aproape de adversar în această perioadă de joc.

Camil Berculescu a reușit 11 puncte, Andrei Calenic a adăugat 9 puncte, iar Dragoș Diculescu și Christian Chițu au marcat câte 8 puncte fiecare pentru România.

Joi (19.07), România joacă în compania Muntenegrului în cadrul turneului 9-16.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.