România a fost învinsă de Muntenegru la CE U20 masculin Divizia A 2018

România a pierdut meciul cu Muntenegru în cadrul turneului 9-16 la Campionatul European U20 masculin Divizia A – ediția 2018, de la Chemnitz, Germania. Rezultatul final a fost de 61-98.

Partida a fost controlată de ex-iugoslavi. Aceștia s-au instalat la conducere din primele minute ale partidei, desprinzându-se la 32-23, scor consemnat la prima pauză. A urmat un parțial de 27-8 prin intermediul căruia muntenegrenii s-au desprins la 28 lungimi după doar 20 minute de joc.

Tricolorii au câștigat secvența a 3-a, reușind un parțial de 21-18 în această perioadă. Muntenegru și-a trecut în cont actul al 3-lea, ecartul trecând de 30 puncte.

România a avut nouă reușite de pe semicerc și un procentaj de 38% la acest procedeu. În schimb, tricolorii au bifat doar trei vizite la linia de pedeapsă, cu 19 mai puține decât oponentul. Echipa lui Mihai Silvășan a avut statistici inferioare Muntenegrului la toate capitolele, singurul avantaj fiind numărul mai mare de reușite de trei puncte.

Lucas Tohătan a totalizat 15 puncte, Ionuț Berceanu a adăugat 12 puncte, iar Tudor Gîrbea și Dragoș Diculescu au totalizat câte 8 puncte, cel din urmă reușind și patru pase decisive. În replică, Marko Simonovic a reușit 29 puncte, 14 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, Milos Popovic a adăugat 24 puncte, iar Andrija Slavkovic a terminat cu 21 puncte pentru învingători.

În urma acestui rezultat România va juca în turneul locurilor 13-16. Adversar va fi Suedia. Meciul se va disputa sâmbătă (21.07), ora 15:30 și este decisiv pentru evitarea retrogradării, învinsă nemaiavând nicio șansă de a se salva.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On România a fost învinsă de Muntenegru la CE U20 masculin Divizia A 2018

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.