România a fost învinsă de Franța în sferturile de finală, la concursul de baschet feminin la Jocurile Francofoniei

România a pierdut meciul cu Franța în sferturile de finală ale Jocurilor Francofoniei 2017, la baschet feminin. Confruntarea s-a desfășurat miercuri (26.07), la Abidjan, Coasta de Fildeș. Rezultatul final a fost de 74-43.

Jocul a fost controlat de naționala Hexagonului. Aceasta s-a desprins la 19-8 în primele zece minute. Diferența a crescut în permanență. Scorul la pauză era de 34-16, pentru ca la intrarea în secvența decisivă să fie de 54-31. Nici sfertul 4 nu a adus schimbarea.

Paula Lenart a totalizat 11 puncte, 5 recuperări, Kincso Kelemen și Alexandra Dumitrache au adăugat câte 6 puncte fiecare, iar Sonia Ursu a reușit 6 puncte și 8 recuperări.

România va continua competiție în turneul locurilor 5-8.

1 comentarii On România a fost învinsă de Franța în sferturile de finală, la concursul de baschet feminin la Jocurile Francofoniei

  • Nu a fost invinsa ! A fost calcata in picioare ! 30 puncte diferenta ? Oficialii declarau ca mergem sa luam aurul !!!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.