România se duelează cu Ucraina, în finala mică a turneului de la Patras

Marți (08.08), România se duelează cu Ucraina, în finala mică a turneului internațional de la Patras. Cele două echipe vor participa la EuroBasket 2017.

„Vulturii” au pierdut primul meci de la acest turneu, scor 48-106, disputat în compania Greciei. Acesta a fost cel de-al 7-lea joc de pregătire pentru formația antrenată de către Marcel Țenter în această vară. Tricolorii au câștigat un singur meci până la acestă oră, din dubla cu Tunisia. În schimb, ei au pierdut jocurile cu Portugalia, Estonia, al 2-lea joc cu Tunisia, respectiv dubla cu Israel.

În schimb, Grecia a disputat primul joc de pregătire din această vară tocmai în compania României. Elenii au mizat pe jucătorii de bază ai echipelor din Euroliga masculină, precum Panathinaikos, Olympiacos ori Fenerbahce.

Ucraina, următorul adversar al României, a pierdut jocul cu Marea Britanie, scor 64-86.

Reamintim faptul că delegația României la Patras nu îi cuprinde pe Nandor Kuti, Adrian Tudor și Radu Vîrnă. De asemenea, staff-ul tehnic a renunțat la Bogdan Țîbîrnă și Adrian Guțoaia.

Duelul dintre România și Ucraina demarează cu începere de la ora 18.45. Ulterior, cu începere de la ora 21.00, Grecia se duelează cu Marea Britanie.

Foto: Alina Cojocaru / Federatia Romana de Baschet (facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.