România s-a clasat pe locul 4 în faza grupelor la CE U18 masculin Divizia B

România a încheiat faza grupelor la Campionatul European U18 masculin Divizia B ediția 2017 pe locul al 4-lea, după ce a fost învinsă și de Portugalia, scor 59-64. Astfel, tricolorii au terminat prima fază cu 2-3 la general.

Grupa C a fost adjudecată de Israel, cu un bilanț general de 5-0. Locul al 2-lea a revenit Poloniei, 4-1. Ambele au avansat în sferturile de finală. Portugalia a ocupat locul 3, având 3-2 la general. Tricolorii au devansat echipele pe care de altfel le-au învins, Austria (1-4) și Azerbaijan (2-3).

Formația antrenată de Milan Sokic va juca în turneul destinat locurilor 9-16 la competiția găzduită de Tallin (Estonia). Următorul oponent al tricolorilor este Belgia. Meciul are loc vineri (04.08), cu începere de la ora 16:00, fiind transmis în direct pe YouTube.

Belgia s-a clasat pe locul al 3-lea în Grupa D, având un bilanț general de 3-2. Primele două locuri în această grupă au revenit Estoniei și Danemarcei. De notat că între Danemarca și Belgia a fost o egalitate în doi, jocul direct fiind adjudecat de scandinavi cu 64-59.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.