Rodrigue Beaubois se alătură lui Anadolu Efes Istanbul

Anadolu Efes Istanbul continuă campania agresivă de transferuri din această perioadă. După ce a legitimat trei jucători autohtoni, respectiv pe sârbul Vasilije Micic, formația din Turcia a oficializat transferul încă unui fundaș din Euroligă. Este vorba despre francezul Rodrigue Beaubois.

Înalt de 1.90 metri și în vârstă de 30 ani, Beaubois a semnat un contract pe doi ani cu Anadolu Efes. El sosește de la Baskonia Gasteiz, formație alături de care a jucat în ultimii doi ani. În uniforma bascilor jucătorul din Hexagon s-a calificat de două ori în playoff-ul Euroligii și a disputat finala Ligii ACB 2018.

Beaubois a avut medii de 12.4 puncte și 1.8 pase decisive în 33 partide disputate la nivel de Euroligă în sezonul 2017/18.

Produs al lui Cholet Basket, Beaubois a petrecut patru sezoane în NBA, alături de Dallas Mavericks. Are medii pe carieră de 7.1 puncte și 2.1 pase decisive. El a fost component al echipei care a câștigat titlul NBA în 2011. Rodrigue a mai jucat pentru Charleroi, Le Mans și Strasbourg.

Celelalte transferuri perfectate de Anadolu Efes Istanbul în această vară sunt Metecan Birsen, Sertac Sanli și Bugrahan Tuncer.

Foto: @Baskonia (Twitter)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.