Rezultate consemnate, vineri (07.06), în Europa

Seara de vineri (07.06) a programat mai multe meciuri importante în playoff-ul ligilor naționale din Europa. O bună parte a meciurilor disputate au încheiat faze importante ale campionatelor. Trecem în revistă cele consemnate.

FC Barcelona a deschis semifinala Ligii ACB pe care o dispută în compania revelației Tecnyconta Zaragoza cu un succes zdrobitor. Catalanii au câștigat Meciul 1 cu scorul de 101-59, preluând conducerea la general. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

CSKA Moscova a depășit pe Khimki, scor 103-92, în Meciul 2 al finalei Ligii VTB. Scorul general a devenit 2-0. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul 3 devine decisiv, fiind găzduit de Khimki.

Kyle Hines în acțiune. Foto: www.vtb-league.com

LDLC Asvel Villeurbane a surclasat, în deplasare, pe JSF Nanterre. Rezultatul final a fost de 99-56. Seria s-a terminat cu scorul general de 3-0. Astfel, Villeurbane se califică în finala LNB Pro A, acolo unde adversar va fi AS Monaco.

Umana Reyer Venezia s-a impus pe terenul lui Vanoli Cremona, scor 79-69, în Meciul 5 din semifinalele Lega Basket Serie A. Seria s-a terminat cu scorul general de 3-2. În marea finală, Venezia se duelează cu Dinamo Sassari.

Partizan Belgrad a pătruns în finala campionatului din Serbia după ce a spulberat pe FMP Belgrad, scor 97-59, în meciul decisiv din semifinale. Seria s-a încheiat cu scorul general de 2-1. În finală, Partizan se duelează cu Steaua Roșie Belgrad. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Interesant este că ambele echipe au avut 10-0 în Superligă!

Promitheas Patras s-a calificat în finala campionatului din Grecia. Formația amintită a învins, după prelungiri, pe terenul lui AEK Atena, în Meciul 5, decisiv, al seriei. Rezultatul final a fost de 85-84. Astfel, Promitheas a câștigat cu 3-2 la general și urmează să se dueleze cu Panathinaikos Atena în marea finală.

BC Oostende s-a impus în meciul de deschidere al finalei Euromillions League. Campioana Belgiei în exercițiu s-a impus pe terenul medaliatei cu bronz în actuala ediție Basketball Champions League, Antwerp Giants. Rezultatul final a fost de 73-67. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

1 comentarii On Rezultate consemnate, vineri (07.06), în Europa

  • Avand in vedere accidentarea lui Shved, finala ligii VTB a ca si adjudecata de CSKA. Nu ca „militarii” n-ar fi putut invinge si in prezenta lui Shved.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.