Revenirea lui Alexey Shved a fost amânată

Alexey Shved nu va reveni prea curând pe parchet. Superstarul lui Khimki Moscova a avut un os rupt la un deget, însă analizele recente efectuate au relevat faptul că acesta nu s-a sudat. Prin urmare, Khimki Moscova va mai avea de așteptat alte câteva săptămâni până jucătorul va reveni în programul echipei.

În actuala ediție a Euroligii masculine, Shved a bifat doar opt prezențe. El are medii statistice de 25.3 puncte, 7.4 pase decisive și 3.0 recuperări în această competiție.

Foto: www.vtb-league.com

Khimki are 9-13 la general și se situează pe locul 11, la două victorii în urma ocupantelor locurilor 7-9 în ierarhia la zi a competiției supreme din baschetul european la nivel de club. Formația moscovită urmează să se dueleze cu Panathinaikos Atena (22.02) și cu AX Olimpia Milano (28.02).

Reamintim că recent, Khimki l-a demis pe Giorgos Bartzokas, reinstalându-l în funcție pe Rimas Kurtinaitis. Cu tehnicianul lituanian la timonă, rușii au două vitorii și o înfrângere în Euroligă.

Anthony Gill, al 3-lea marcator al echipei și jucătorul cu cea mai mare medie de minute din lotul lui Khimki după Shved, nu va mai juca în acest sezon competițional. Americanul s-a întors în SUA pentru analize medicale amănunțite la spate. În urma acestora s-a concluzionat că Gill are nevoie de intervenție chirurgicală, urmând să absenteze aproximativ cinci luni.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.