Revenire de la -31 în playoff-ul din Franța

JDA Dijon a reușit o revenire uluitoare în primul tur al playoff-ului din Franța. Formația ce a ocupat locul 3 în sezonul regulat din LNB Pro A a eliminat pe Strasbourg IG cu scorul general de 2-0.

Dijon a învins la Strasbourg în Meciul 2 al seriei cu scorul de 89-85, upă o repriză de prelungiri. Învingătoii erau conduși cu scorul de 51-20 spre finalul sfertului 2. La pauză scorul era de 51-22. În penultimul minut din sfertul 4, Dijon conducea deja cu 73-72, însă a reușit să învingă după o repriză de prelungiri.

Reamintim că LA Clippers au recuperat un deficit de 31 puncte în seria cu Golden State Warriors. Este vorba despre unul din meciurile câștigate de echipa lui Doc Rivers în fieful campioanei NBA în playoff-ul din acest sezon. Seria respectivă a fost câștigată de Warriors cu 4-2.

Ryan Pearson a totalizat 24 puncte, 6 recuperări în contul lui Dijon, iar Mike Green a replicat cu 17 puncte, 7 pase decisive pentru Strasbourg.

Dijon se califică pentru prima dată în semifinalele campionatului din Franța. Aceasta este a 3-a calificare în playoff la cel de-al 8-lea sezon consecutiv în primul eșalon.

În semifinale, AS Monaco va fi oponentul lui Dijon. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Monegascii beneficiază de avantajul terenului propriu.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.