Noi repere de recuperări ofensive într-un meci

Milivoje Mijovic a stabilit noul reper stagional la capitolul recuperări odensive într-un singur meci. Sârbul lui BC Mureș a cules opt recuperări ofensive în victoria repurtată asupra echipei SCM U Craiova, scor 78-75, în deschiderea etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18.

Mijovic a bifat opt din cele 15 recuperări ofensive ale Mureșului în amintitul meci. El a terminat partida cu 12 recuperări, la care a adăugat 8 puncte (3/11 din acțiune, 1/1 la linia de pedeapsă), 3 pase decisive și un capac (intervenția decisivă a meciului), cu trei posesii pirdute. Milivoje a terminat cu patru greșeli personale și a fost faultat în cinci rânduri pentru 13 la eficiență și 2 la +/-.

În prima etapă, când Mureșul a pierdut cu 81-87 la Galați, Mijovic a fost liderul echipei sale cu șapte recuperări, două ofensive.

Pe parcursul primei etape din sezonul regulat, Titus Nicoară, Marko Pavlovic și Jason Boone au bifat câte 5 recuperări ofensive fiecare.

În schimb, U-BT Cluj-Napoca a stabilit noul record stagional de recuperări ofensive într-un meci pentru o echipă. Campioana a cules 18 mingi sub panoul Timbei Timișoara în victoria repurtată la Sala Constantin Jude, scor 75-72.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.