Recorduri pentru BCM U Pitești și Aleksandar Kostoski

BCM U Pitești a stabilit un record stagional absolut. Formația antrenată de Hristu Șapera a înscris 62 puncte într-o repriză.

Acest lucru s-a consemnat în Meciul 2 al seriei de playoff pe care argeșenii o dispută în compania Stelei CSM EximBank București. Confruntarea s-a încheiat cu succesul militarilor, scor 105-90.

În pofida eșecului, echipa din Pitești a reușit un record greu de depășit într-o partidă din playoff. Alb-violeții au marcat 29 puncte în sfertul 3, respectiv 33 în secvența decisivă. De notat că în primele două sferturi ale meciului amintit, BCM U Pitești a înscris, cumulat, doar 28 puncte.

Pe parcursul aceluiași meci s-au consemnat câteva performanțe individule remarcabile din partea lui Aleksandar Kostoski. Acesta a avut 33 puncte (5/5 la trei puncte, 10/10 la linia de pedeapsă, 82% la aruncările din acțiune) și a terminat cu 36 l eficiență. Ambele sunt recorduri personale în LNBM.

De altfel, Kostoski este primul jucător care marchează peste 30 puncte într-un meci din actuala ediție a playoff-ului LNBM.

Foto: Cătălin Soare / www.cronosmedia.ro

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.