Recorduri personale în Liga ACB pentru Emanuel Cățe

UCAM Murcia a pierdut meciul cu Iberostar Tenerife în cadrul etapei a 16-a din sezonul regulat al Ligii ACB – ediția 2018/19. Partida dintre cele două echipe angrenate în Basketball Champions League a necesitat două reprize de prelungiri și s-a încheiat cu victoria celor din urmă, scor 91-96.

Partida a demarat modest pentru Murcia, echipă ce a înscris doar opt puncte în primul sfert. La jumătatea partidei, Tenerife conducea cu scorul de 33-28. Secvența a 3-a a consemnat mai multe puncte în contul gazdelor decât cumulat în primele două sferturi, astfel încât la intrarea în sfertul 4 scorul era de 57-53 în favoarea Murciei.

Foto: www.championsleague.basketball

Tenerife a egalat la 71 cu un coș de trei puncte pentru a forța intrarea în prelungiri. Echipa din Insulele Canare a înscris două libere pentru a egala la 83 și a trimite partide în a 2-a repriză suplimentară. A 2-a repriză de prelungiri a aparținut oaspeților, aceștia impunându-se la o diferență de cinci puncte.

Emanuel Cățe a bifat 30 minute și 48 secunde de joc, un record personal al carierei într-un meci din puternicul campionat al Spaniei. El a reușit 15 puncte, cu 6/7 din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă. Românul a adăugat 7 recuperări (3 ofensive) și 2 capace cu trei posesii pierdute pentru 19 la eficiență. Astfel, Emi a reușit recorduri personale de puncte și eficiență în acest meci.

Alex Urtasun a reușit 22 puncte, 7 pase decisive pentru Murcia. De cealaltă parte, Colton Iverson a izbutit 25 puncte, 9 recuperări, iar Tim Abromaitis a adăugat 21 puncte, 6 recuperări pentru Tenerife.

Cățe are 16 meciuri jucate în actuala ediție a Ligii ACB și are medii statistice de 5.7 puncte, 2.9 recuperări și 0.4 pase decisive pentru 7.3 la eficiență în 14.3 minute pe partidă. El are procentaje de 69% la aruncările din acțiune și 70% la linia de pedeapsă.

Murcia are 5-11 la general și se situează pe locul 16 al clasamentului. În schimb, Tenerife are 10-6 și ocupă locul 5.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.