Record stagional absolut de pase decisive într-un meci pentru Michael Deloach

Michael Deloach a stabilit recordul absolut stagional de pase decisive într-un meci împotriva unei echipe din prima grupă valorică a baschetului masculin românesc. Fundașul lui Dinamo Știința București a contabilizat 18 pase decisive în victoria repurtată asupra lui SCM Timișoara, scor 96-83, în manșa a 2-a din sferturile de finală ale Cupei României – ediția 2018/19.

El a stabilit această performanță într-un meci de calificare, realizarea individuală venind în completarea rezultatului obținut de echipă, care accede în Final Four-ul Cupei României. Dinamo Știința a câștigat dubla cu SCM Timișoara, scor 171-169.

Deloach a terminat cu 18 pase decisive din totalul de 25 ale echipei sale în acest meci. De altfel, fundașul american a avut de unul singur mai multe pase decisive decât întreaga echipă a Timișoarei. Alb-violeții au terminat partida cu 17 pase decisive, respectiv cu 16 posesii pierdute.

Numărul 2 de la Dinamo Știința a terminat cu două posesii pierdute în condițiile în care a petrecut 36 minute în teren, fiind omul care a purtat în permanență mingea pentru echipa sa.

Interesant este că anteriorul record de pase decisive într-un meci disputat împotriva unei echipe din TOP 6 a aparținut tot lui Deloach. Acesta a reușit 12 pase decisive într-un alt meci cu SCM Timișoara, contând pentru prima fază a sezonului regulat în Liga Națională. Atunci bucureștenii au cedat în Banat cu scorul de 83-70.

Foto: Dinamo Stiinta Bucuresti (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.