Record personal stagional de puncte pentru Cătălin Burlacu

Cătălin Burlacu a bifat o nouă prestație foarte bună. Ajuns la aproape 40 de ani, legenda baschetului românesc a izbutit un record personal stagional de puncte marcate. Efortul său nu a fost suficient pentru a aduce victoria Craiovei în confruntarea cu BC Mureș. Rezultatul final a fost de 92-97.

În 34 minute de joc, un alt record personal stagional, Cătălin a avut 3/7 la aruncările de două puncte, 3/6 de pe semicerc și 4/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte. A adăugat 3 pase decisive, 3 recuperări și o intercepție pentru 16 la eficiență.

Burlacu reușise un record personal stagional de puncte (18), pase decisive (9) și eficiență (22) în etapa anterioară. El a contribuit atunci la prima victorie în deplasare a Craiovei în actuala ediție de campionat (exceptând deplasarea de la Baia Mare). Oltenii au învins atunci la Galați, scor 86-84.

În 12 partide disputate, Burlacu are medii stagionale de 11.0 puncte,4.4 recuperări, 3.5 pase decisive și 0.9 intercepții. Cătălin contribuie cu procentaje de 44% la două puncte, 37% la trei puncte și 68% la linia de pedeapsă. El are 11.8 la eficiență, respectiv 3.7 l +/-.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.