Record personal stagional pentru Kyndall Dykes

Kyndall Dykes a stabilit un record personal stagional de puncte marcate. El a reușit performanța – 29 puncte – în victoria repurtată de U-BT Cluj-Napoca asupra lui CSM CSU Oradea, scor 84-79, în etapa 23 din sezonul regulat al Ligii Naționale.

Dykes și-a egalat propriul record de reușite de pe semicerc. Americanul a transformat patru aruncări de la mare distanță. Acesta a terminat cu 6/8 la două puncte, 4/9 la trei puncte și 5/7 la linia de pedeapsă. El a adăugat 3 recuperări, o intercepție și un capac, având 24 la eficiență, respectiv 1 la +/-.

Totodată, Dykes și-a egalat recordul stagional de aruncări efectuate din ațiune într-un meci. El a mai arunct de 17 ori la coș în meciul cu BC SCM Timișoara, scor 98-81. Atunci și-a stabilit recordul personal stagional, având 24 puncte marcate. De această dată, la Oradea, a fost mai precis din acțiune și a bifat mai multe vizite la linia de pedeapsă.

Dincolo de cifre, Dykes a oferit o nouă bătălie deosebit de atractivă cu Martin Zeno. Cei doi s-au duelat de mai multe ori pe parcursul ultimului an. Americanul de la CSM CSU Oradea a absentat la finala Cupei României 2016, dar a fost prezent, similar lui Dykes, în semifinalele LNBM 2016, SuperCupa României 2016, respectiv în confruntările directe din sezonul regulat al actualei ediții de campionat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.