Record de asistență la un meci din LNB Pro A

JSF Nanterre 92 și Asvel Villeurbane au disputat meciul cu cea mai mare asistență din istoria campionatului Franței la baschet. Întâlnirea a avut loc sâmbătă (10.03), la U Arena din Paris, în prezența a 14.666 spectatori plătitori.

U Arena este cunoscută și sub denumirea de Arena 92. Este o arenă multifuncțională indoor cu o capacitate de 40.000 locuri pentru concerte, respectiv 32.000 pentru meciuri de rugby. Arena a fost construită între 2014 și 2017, fiind inaugurală pe 16 octombrie 2017.

Meciul a fost câștigat de către Nanterre, formația gazdă. Rezultatul final a fost de 81-80.

Nanterre are 13-9 la general și se situează pe locul al 4-lea în LNB Pro A. În schimb, Asvel Villeurbane a ajuns la 11-11 și ocupă locul 7.

Foto sport.sfr.fr

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.