Record de abonamente vândute de Panathinaikos Atena pentru sezonul 2018/19

Panathinaikos Atena a anunțat că și-a depășit recordul absolut de abonamente vândute pentru meciurile de pe teren propriu. Performanța vine la distanță de nouă ani de la precedentul record. În 2009, PAO a comercializat 8.900 abonamente.

În sezonul 2018/19, Panathinaikos a anunțat că a vândut 9.702 abonamente. Este a 2-a cifră în această stagiune, după Baskonia. Bascii au anunțat că a fost depășită borna 10.000.

Baskonia are peste 10.000 abonați în sezonul 2018/19

De notat că Panathinaikos Atena evoluează la OAKA, una dintre cele mai mari săli din Europa. Pentu meciurile de baschet, această sală are o capacitate de 18.500 locuri. Totodată, vorbim despre echipa cu cele mai multe trofee de Euroligă câștigate în epoca modernă, de la preluarea competiției de către Euroleague Basketball. În plus, verzii sunt cunoscuți pentru numărul foarte mare de suporteri care vin să susțină echipa la jocurile de pe teren propriu.

Panathinaikos Atena s-a situat pe locul al 2-lea la numărul de bilete de meci vândute în sezonul precedent în Euroliga masculină. Grecii au comercializat aproape 185.000 de bilete la cele 17 meciuri (15 în sezonul regulat, 2 în playoff) disputate la OAKA în stagiunea 2017/18.

Ei au fost devansați de către Zalgiris Kaunas, singura echopă din Euroligă care a vândut peste 200.000 bilete. Balticii au disputat la rândul lor 17 partide pe teren propriu în sezonul anterior. Podiumul a fost completat de Fenerbahce Istanbul, cu 170.000 de bilete, ceva mai mult de o mie în plus față de Baskonia. Turcii joacă la Ulker Sports Arena, iar bascii la Fernando Buesa Arena. Ambele au peste 15.000 locuri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.