Real Madrid, următoarea destinație a lui Brandon Davies?

Real Madrid este în negocieri cu Brandon Davies, jucătorul american inclus în echipa ideală a sezonului 2018/19 în Euroliga masculină. Pivotul în vârstă de 27 ani vine după două sezoane de excepție alături de Zalgiris Kaunas.

Informația a fost dată de cotidianul As. Paulius Motijeunas, conducătorul lui Zalgiris a declarat recent că este resemnat cu faptul că Davies nu va rămâne în Lituania pentru încă un sezon. El a precizat că Davies a jucat pentru un salariu mult sub cota sa actuală în actuala stagiune, astfel încât este firesc ca jucătorul să semneze cu o echipă care îi va putea oferi remunerația corectă din stagiunea 2019/20.

Brandon Davies măsoară 2.08 metri și în sezonul 2018/19 a avut medii de 14.2 puncte, 5.5 recuperări și 2.0 pase decisive în Euroliga masculină. Absolvent al BYU în 2013, Davies și-a început cariera profesionistă în același an. El are două sezoane în NBA, unde a bifat 71 prezențe, după care s-a transferat în Europa. Aici a jucat pentru Elan Chalon și AS Monaco în Franța, iar în 2017 s-a alăturat lui Zalgiris Kaunas.

Rămâne de văzut dacă această informație va fi confirmată de părți și mai ales dacă se va concretiza cu un contract.

În prezent, Real Madrid are trei jucători de poziția 5. Este vorba despre Walter Tavares, Gustavo Ayon și Ognjen Kuzmic. Primul va continua cu certitudine în capitala Spaniei, însă cei din urmă sunt la final de contract. Ayon pare să aibă zilele numărate la Madrid, în timp ce Kuzmic este tentat să se întoarcă la Steaua Roșie Belgrad după doi ani cumpliți, marcați de grave accidentări, în uniforma lui Real Madrid.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.